Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z celi

Mocno przytulmy i pocałujmy się
Bo każdej nocy o tym śnię
Tęsknię mocniej w każdy dzień
Ty jesteś dla mnie niczym tlen

Ciężko jest bez Ciebie żyć
I wiele dam by z Tobą być
Ta rozłąka to wielki trud
A sny to na me serce miód

Piaskowe zamki razem budujemy
Po błękitnej krainie beztrosko szybujemy
Zamieńmy w real momenty ze snów
Spotkajmy się i porozmawiajmy znów

W codzienność zemieńmy swe marzenia
Bo jest tak wiele do nadrobienia
Cieszmy się razem tym kolejnym dniem
Uczyńmy to życiem, nie tylko snem...
J.

4571 wyświetleń
31 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!