Menu
Gildia Pióra na Patronite

Taka sama

mocno mnie
los doświadczył
nie jestem już
taka sama
więc
nie usiłuj
mnie zmienić
wciąż
warta jestem
kochania

31 413 wyświetleń
287 tekstów
5 obserwujących
  • 27 January 2021, 20:31

    Dziękuję....aż się zaczerwieniłam ;)
    Pozdrawiam wszystkich czytających.

  • Es van Guard

    24 January 2021, 15:43

    zawsze inna
    nigdy taka sama
    zawsze dla mnie
    nigdy sama
    moja taka
    tęsknota

    Jak ja lubię Cię czytać.
    Blisko tak...

    od batram