Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Życzenia dla Nas "

Młodości - trwaj z Nami po kres
Miłości - Ty skrzydła podaruj swe
Niechaj w sercach ludzi trwa maj
Na świecie pokój niech zapanuje
Szczęście i zdrowie Nam dopisuje

10.01.2021
16:46

281 886 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!