Menu
Gildia Pióra na Patronite

Minął rok

minął rok
wciąż pamiętam każdy dotyk

minął rok
nadal czuję smak wspólnie spędzonych chwil

minął rok
spaceruję naszymi ścieżkami

minął rok
słyszę jak szepczesz w mojej głowie

minął rok
spotykam cię każdej nocy

minął rok
ożywają każde twoje słowa

minął rok
twoje oczy nadal nie bledną

minął rok
a ja nadal pamiętam

9802 wyświetlenia
89 tekstów
2 obserwujących
  • logun74

    9 February 2012, 15:37

    Jak to w życiu.Pozdrawiam