Menu
Gildia Pióra na Patronite

sepia

minął
minął już czas
zazdrosnych chwil
tych kilku słów
wierszy wersów
polnych kwiatów
nikły uleciał zapach
minął
ja wiem

ja wiem

to nic
to pył

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Pechowa_

    12 May 2014, 21:07

    Piękny wiersz... Pozdrawiam ;)