Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stara Miłość

Miłość to moja karma
Miłość to są spojrzenia
Głębokie bez dna
To myśli o Niej, co dnia
Miłość to nie spokoje
Czy będziemy we dwoje?
To spacery i splecione dłonie
Miłość to też lęk i ból wielki
Że zanikną serc Naszych dźwięki
Miłość to dobro i odrobina złości
Która to wypływa w zazdrości
Wiele zawdzięczamy Miłości
Smutków goryczy
I radości słodyczy
Czy młodość czy starość
To najmłodsi jesteśmy
Gdy jest z Nami Stara Miłość

https://www.youtube.com/watch?v=e1CsqVZTWNA

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    23 January 2017, 19:08

    Dzięki miłego wieczoru życzę.

  • Renika

    23 January 2017, 18:35

    Podoba mi się...:)

  • M44G

    23 January 2017, 07:07

    Dzięki miłego dnia.

  • Cris

    22 January 2017, 23:35

    ''Stara miłość nie rdzewieje''
    Ładnie.