Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłości się boje,
Tej Twojej miłości tak bardzo niepewnej,
Takiej co zawodzi,
Co szuka poklasku,
Takiej co błaga i co się poniża,
miłości się boje,
Tej Twojej miłości tak bardzo dalekiej
Tej Twojej miłości, której do mnie nie ma
Tej miłości co nie jest Miłością

607 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
  • Still Alive

    15 May 2013, 15:44

    Ujął mnie ten wiersz ;)
    Pozdrawiam.