Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie od razu...

miłości od razu...
nie da się zaplanować
miłości od razu...
nie da się rozpoznać
miłości od razu...
nie ma na rozkaz
kochać od razu...
nie nauczy się
miłość od razu...
nie dodaje odwagi
nawet jeśli...
kochać od razu...
nie nauczysz się
kocha się niepewnie
nie wolno przekreślić
z kretesem miłości

94 364 wyświetlenia
913 tekstów
21 obserwujących