Menu
Gildia Pióra na Patronite

[...] miłości nie da się zabić

***

miłości nie da się zabić
można przysypać śniegiem

przekopać
zasadzić perz
niczym konwalia wzejdzie

37 448 wyświetleń
613 tekstów
13 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!