Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość
Za dużo słów

Pocałunek - wiersz
najpiękniejszy

Magia
Między nami

Wzajemne oddziaływanie

Ręka w ręce
Twój smak moim smakiem

Radość
Oczy za głebokie

To żałosne
Ale wróć do mnie
Proszę

18 362 wyświetlenia
147 tekstów
43 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!