Menu
Gildia Pióra na Patronite

trzeba pokochać by wyrazić

miłość uskrzydla
ciało jedwabiste ela/styczne/
wznieca pożądanie

gdy muśnie
bezpiecznie zapadasz w sen

wewnętrzny spokój

pocałunki budzą cię

K.A.Sz. 18.11.2015r.

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
  • Cris

    22 November 2015, 00:05

    Dziękuję Malusia, Ciebie też lubię czytać... ;)
    Z pozdrowieniami :)) Cris

  • Malusia_035

    20 November 2015, 19:24

    bardzo Pięknie ubrane słowa ,zachwycasz Cris ;))

    Pozdrawiam :)))*

  • Cris

    19 November 2015, 23:06

    Dziękuję M. za mile słowa...
    Z pozdrowieniami Cris

  • BigEyesGreen

    19 November 2015, 22:58

    Bardzo ciepła myśl na dobranoc pięknie ubrane słowa ach ta miłość...

    Pozdrawiam
    M.

  • Cris

    19 November 2015, 22:56

    ...i mimo deszczu za oknem- słońce..:)
    Dziękuję Paulino.
    :)

  • cytlopka

    19 November 2015, 22:52

    ale jaka to miła pobudka kiedy obsypana jest pocałunkami
    podoba mi się
    :)