Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

Miłość
uczucie bez dna...
...bez końca

Miłość
bezkresne morze...
....ufności

Miłość
nigdy nie wygasa
to żar nieskończoności
w Twoich objęciach

Miłość
zamknieta w Twoich oczach
odbija się na mym sercu

Miłość
mieszka w nas...
...ta sama...
wieczna...
...na zawsze....Miłość

1453 wyświetlenia
7 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!