Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość
to taniec dwóch serc
upojny, namiętny
wirują sny
czasem
pojawia się ktoś trzeci
niekochany
i polewa parkiet
miodem.

30 979 wyświetleń
222 teksty
60 obserwujących