Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

Miłość, to podobanie.
Miłość, to kochanie.
Miłość, to trwanie.
Miłość, to też godne pożegnanie.

183 670 wyświetleń
2839 tekstów
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!