Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Droga ciszy "

Miłość to cisza
Więc milczę
Miłość to droga
Więc idę
Miłość to wiara
Więc wierzę
Miłość to nadzieja
Jest we mnie
Podzielę się nią
Z Tobą...
Podaj dalej...
Niech wzrasta
23.08.2022
21:12

281 875 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!