Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ukojenie

Miłość
Płynąca z twych ust
Poraża moje zmysły
Twoje serce jest
Dla mnie miejscem
Dokąd mogę uciec
I czuć się spokojnym
Jakaż to ulga
Gdy można
Tak odpocząć

52 605 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!