Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość, nieproszona przyćmiła cały mój umysł,
wywróciła myśli poukładane,
wprowadziła zamęt
ożywiła serce, kurzem od dawna pokryte
emocje rozbudziła
Nigdy nie zgasła, głęboko jeszcze się tliła.

3633 wyświetlenia
54 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!