Menu
Gildia Pióra na Patronite

MIŁOŚĆ NIEPOKORNA

los nie zawsze
od razu sprzyja
do kochania

droga wyboista
kręta i stroma
na której miłość
można spotkać

kochanie ma
swe humory
miłość jest
jak pogoda zmienna

czasem źle
jest kochać
ale nie kochać
jest jeszcze
gorzej

dlatego warto
kochać i wierzyć
w miłość
bo miłość istnieje

nawet jak się
za nią i przez nią
szlocha

93 768 wyświetleń
901 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!