Menu
Gildia Pióra na Patronite

miłość życia

miłość nie jest pusta
uwierz w nią bez obaw
miłość nie jest głucha
słucha głosu serca

miłość nie jest głupia
bezgranicznie ufa
miłość jest cierpliwa
w niczym nie ponagla

miłość odwzajemniona
jest dojrzała i mądra
miłość o nic nie pyta
to przestrzeń wolna

miłości się nie oszuka
czuje którą połówką
jest szczęście ponad
wszystko dla serca

93 767 wyświetleń
901 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!