Menu
Gildia Pióra na Patronite

z życia zaczerpnięte

miłość jest piękna
bez kolców zależy
od tego jaką miłością
kogoś się obdarzy

miłość da się ulepić
jak dobre ciasto
potrzeba szczerych serc
do pracy nad nią

każda miłość ma
swój mankament
co zraża i zarazem
upiększa w cnocie

93 740 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!