Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość

Miłość fajna jest to sprawa,
lecz dla niektórych to tylko zabawa
Bawią się tak uczuciami niestety,
bo brak im duszy i serca poety
A kiedy już swoją miłość znajdują
to myślą inaczej innym współczują
Miłość to piękne uczucie wspaniałe
lecz tylko razem jest doskonałe
Bo gdy dwa serca się pokochają
razem na wieki już pozostają
Bo bo milość to fajna jest sprawa
piękne uczucie, a nie zabawa

50 967 wyświetleń
204 teksty
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!