Menu
Gildia Pióra na Patronite

A-Z

Mija ten czas
Który za długo już trwa
Mija ma Miła
I koniec zakrywa

Przykryty, zakryty
Że końca nie widać
Ten który przetrwa
Przetrzymać to musi

Jako ostatni
Śmiejąc się pierwszy
Nakręca zegarek
Byś sprawdzić mógł czas

Na kogo już przyszedł
I kim jest ta, która czeka?
Czeka, bo ona zna dzień
I nigdy nie pyta o godzinę

Jeszcze nie wybiła
I niczego kopać nie trzeba
I za jazdę do przodu
Mandat już teraz poproszę

Mandat już teraz poproszę
Za jazdę do przodu
Kopać nie trzeba
Nie wybiła jeszcze

Godzina której nie znam
Czekając na dzień
Czy poznam tą która też czeka?
Na kogo, jak nie na mnie?

By sprawdzić czas
Zegarek w porę nakręć
Śmieję się pierwszy
Będąc ostatnim

Wytrwałość swą ćwiczę
Od tego który wie
Gdzie pieprz rośnie
Tam gdzie początek

Na skraju
Miła ma Mija
Nuży się i cni
Tak mija czas

https://www.youtube.com/watch?v=r-bo0aeXbq0

66 759 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!