Menu
Gildia Pióra na Patronite

kocham nieustannie...

miewam czasem wątpliwości
czasami nie dowierzam miłości

chodzą mi po głowie czarne myśli
ale zawsze kiedy mnie przytulisz

pocałujesz Tobie ufam
i w miłość wierzę nadal

nic nie poradzę że moja wiara
płochliwa i wątła ale kocham

nieustannie coraz bardziej
Ciebie mój Ty wariacie

93 768 wyświetleń
901 tekstów
21 obserwujących
  • anna kowalczyk

    26 October 2022, 17:56

    ...czułe...:)

    zwłaszcza to
    ...wariacie...:):):)

    • Victoria Angel

      26 October 2022, 19:06

      Bardzo dziękuję za komentarz i czytanie Wszystkim. :-))) Tak jakoś spontanicznie mi wyszło. Pozdrawiam Wszystkich najserdeczniej. :-))) Jutro na kolejny wiersz zapraszam. :-))) Czekam na komentarze Wasze. :-)))

      od Hares