Menu
Gildia Pióra na Patronite

przy kawce

miękko usadowiony
ciepłej kawy kubek
przylgnął do Twej dłoni

aromatu mgiełka
w czerwone serduszko
formuje usteczka

małymi łyczkami
całkiem bez pośpiechu
poranek odmierzamy

48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących