Menu
Gildia Pióra na Patronite

Orka

Miejski basen
brońmy się przed grzybicą stóp
nawołują reklamowe komunikaty

Starszy mężczyzna
z obślizgłym bębnem
nad prokreacyjnymi narządami
pokazuje ludności dobrobyt
jaki - po upadku komuny - przypadł
mu w udziale

Mój znajomy atakuje
pływalnię miejską
za rzekomy brak chloru
ale jedno jest pewne
woda jak kryształ
i sam prezydent
zamoczył tu stopy...

128 106 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!