Menu
Gildia Pióra na Patronite

* * *

Miejscem moich myśli jesteś Ty
W krańcach milczenia
Widzę oczyma Twymi
Bezdzwieczne bicie serca
Budzone do życia

Nie powiem nic, bo
Łzą na każdy uśmiech
Odpowiem nocą i dniem
Przy Tobie
Oddechem wilgotnym o poranku
Zaprzecze tęsknocie co
Jarzmem
Peta zawile

Urośnie w czasie
Niewymiarowa bez granic
Uczuć przestrzeń
Ukryta w podświadomości
A będzie, to miłość

4119 wyświetleń
36 tekstów
2 obserwujących
  • krysta

    9 April 2016, 11:06

    b. ładny wiersz.
    fisz.
    :)