Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Między nami"

Między nami nic nie było…
Wszystko… w myślach się zdarzyło
W pięknych wierszach o miłości
Planach, podróżach… radości

Może… Ty… sercem… tak wieszczę
Zakochasz się… we mnie… jeszcze

11.07.2020

1418 wyświetleń
10 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!