Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miało być...

Miało być pięknie.
miało być cudnie.
Wyszło jak zawsze.
Szaro i nudnie.
W dodatku trudno,
jest się pogodzić.
Kiedy uczucie
od nas odchodzi

5209 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
  • PetroBlues

    11 January 2012, 15:09

    Romantyczne do obrzygania.

    Pozdrawiam.