Menu
Gildia Pióra na Patronite

SEN

Miałam sen , śniłam..
Cierniste krzewy oplatały me nagie ciało

Miałam wiele ran, krwawiłam...
lecz to nie bolało

Nie mogłam nic powiedzieć
choć wszystko we mnie krzyczało

I pomimo , że człowiekiem to nie było,
serce mi okazało,
swe szpony rozluźniło..
i spokojnie umrzeć mi dało.

2241 wyświetleń
25 tekstów
2 obserwujących
  • NatusiaK

    13 January 2016, 23:11

    Co nowego odkryłeś ? Marku 1410 ( 15.07. Bitwa Pod Grunwaldem ) ;-)

  • NatusiaK

    25 December 2015, 14:14

    Andrzeju dziękuję. Pozdrawiam.

  • 25 December 2015, 09:57

    Czytam go znowu i znowu i za każdym rzem odkrywam w nim coś nowego.
    Wyborny ten SEN !

  • NatusiaK

    24 December 2015, 10:50

    Andrzeju dziękuję :-)

  • 24 December 2015, 10:05

    Natalio bardzo fajny ten Twój sen !

  • NatusiaK

    22 December 2015, 20:39

    Dzięki. Pozdr.

  • 22 December 2015, 16:50

    Ciekawie opisane. Pozdrawiam i biorę do zeszytu.