Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niepewność

Miała być zima.
Nastała jesień.
Co będzie dalej?
Już się tym peszę.
Gdy będzie wiosna,
a przyjdzie zima.
Czy ktoś z nas
takie widmo przetrzyma?

5209 wyświetleń
15 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!