Menu
Gildia Pióra na Patronite

Romanse na gitarę i akordeon

Mi dziś
Już nic się nie chce
Siedzę i patrzę przed siebie
A na przeciwko
Ty właśnie
Patrzyłem
I Cię nie widziałem

Więc dobrze że przysiadłaś
Sama zamówiłaś
No i obudziłaś
Jak prysznic wieczorem
Więc popłynęły romanse
Te dźwięki i śpiewy wymowne
Właśnie dzięki Tobie

76 517 wyświetleń
1012 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!