Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oczy

Mętne oczy
płyną gdzieś
w oddali
nikt nie potrafi
pojąć ich blasku
Czy gasną
płoną
nikt nie wie
bo gardzą
nimi
A one płaczą
nad losem
i w swym
westchnieniu
patrzą na świat dłoni
które splatają
warkocz wspomnień
Odchodząc ku nocy
w ciszy łez
mętnych oczu .

http://www.youtube.com/watch?v=QgDtnvlZ6mI

52 558 wyświetleń
642 teksty
48 obserwujących
  • Sol 8

    1 August 2012, 19:15

    :)) Dziękuje miło mi :))
    Pozdrawiam Ciepło :))

  • NieBoska

    1 August 2012, 18:22

    Dobrze, że zajrzałam, warto było !

    Cudnie.

  • Voyage

    1 August 2012, 06:21

    Dobry wiersz !

  • Sol 8

    31 July 2012, 22:45

    ;)) Wzajemnie ines

  • Sol 8

    31 July 2012, 22:39

    :)) Trafione ... pozdrawiam