Menu
Gildia Pióra na Patronite

Stalowe magnolie

Metaliczny posmak,
z ust zdarta czerwień.
Bose stopy brodzą w wodzie,
zimne do szpiku kolory.
Dwa metry na krzyż,
zmieścił by się tu w sam raz.
Okna w niemodną kratę
i zwiędłe stalowe magnolie.
Imitacja rzeczywistości,

A mówili, że tylko wariaci są czegoś warci.

12 269 wyświetleń
121 tekstów
12 obserwujących
  • nicola-57

    31 August 2015, 13:32

    hmm... bdb

  • Malusia_035

    31 August 2015, 11:39

    bardzo ładny :)

    Pozdrawiam :)