Menu
Gildia Pióra na Patronite

melodia oddechów
rozprasza mroki

radosne śmiechy
wśród gwiazd wędrują

na ławce westchnienia
przysiadł cichy szept

krótka chwila

czas przemija

serce drży

5394 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
  • RozaR

    31 July 2017, 22:35

    Myślę że ,, melodia oddechów zasługuje na poważne rozwinięcie .