Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczęście

Mej radości źródło
Zaczyna się w miejscu
Gdzie uczucia rodzą się
Albo schodzą na złą stronę
Lecz u mnie wszystko jest
W porządku
Bo rozpieszczasz mnie
Swoim uśmiechem
I ustami najsłodszymi
Dlatego me serce
Będzie trwałym pamiętnikiem uczuć
Żywionych do ciebie

52 591 wyświetleń
396 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!