Menu
Gildia Pióra na Patronite

Męczennico Miłości

Męczennico miłości
Nie podziwia cię nikt, nie współczuje,
Choć prawdziwy i ogromny jest Twój ból,
Niewolnico miłości
Tak okrutnie zły los cię traktuje,
Choć grasz świetnie tę najprostszą z damskich ról.
Raz namiętność, raz kopniak — balansujesz na linie
Cały świat niech przepadnie,
lecz Twoja miłość nie zginie.

Nerwood Robin

11 898 wyświetleń
109 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!