Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mawiała

Mawiała, że nocą gwiazdy zgasną, ale w sumie to
Nic nie mówiła tylko jej oczy.
Mawiała, że więdnieje, ale w sumie
To nie mówiła tylko jej usta.
Mawiała, że tylko mnie zapamiętaj
Ale to już inna skóra.
Mawiała dziką różą i oddechami
Urwanymi wpół spojrzeniami.
Mawiała do mnie
Gdy nic nie mawiała.

1817 wyświetleń
19 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!