Menu
Gildia Pióra na Patronite

Brylant

Masz to coś
ja to odkryłam,
czuje się jak odkrywca skarbu,
a raczej brylanta wielkiego,
nie dla każdego zauważalnego,
szlif,
ten kształt,
swym blaskiem mnie nęci
i bardzo kręci
masz to coś, nie każdy ma to gość
ty jesteś jednym z wielu
masz w sobie coś oryginalnego
niesamowitego
coś godnego
czego każdy będzie żałował
a ja jestem zwycięzcą
tego rozegrania,
życia a nie czekania.
Bo skarby każdy z nas ma,
ale nie każdy taki szlif ma...

893 wyświetlenia
3 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!