Menu
Gildia Pióra na Patronite

Masz..

Masz
najbardziej pomadkowe usta na świecie.

Masz
zmysłowe ciało warte grzechu.

Masz
spojrzenie pełne nieba.

I masz w sobie jeszcze coś,
masz to Coś
co wystarcza mi za
wszystko inne.

dla Żony

9455 wyświetleń
32 teksty
3 obserwujących
  • vikkka

    18 October 2013, 14:42

    śliczne