Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Marzę o lecie
o trawie, polu
i rzece

Myślę o świecie
o moim, całym
i bliskim

I pragnę gwiazd
i zachodu słońca
i brzasku

I pragnę jeszcze
ujęcia Kwiatu
i Jej zapachu

6323 wyświetlenia
39 tekstów
2 obserwujących
  • fyrfle

    21 June 2017, 13:09

    krótko i pięknie.

  • krysta

    21 June 2017, 00:52

    Ech te pragnienia, zapewne do spełnienia są...
    Pozdrawiam.