Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość, pożądanie i strach.

Marzenia są jak Anioły, chronią nas od zła.
Miłość jest światłem, która odstrasza ciemność.
Oczyść swoją duszę i ustanów Miłość swoim celem.
Siła miłości i Moc z niebios
Oczyszcza mą duszę.
Och ten płomień płonącego pożądania,
Miłość z językami ognia.

Obronię Cię przed zamaskowanymi szponami
Utrzymam wampiry z dala od Twych drzwi
Kiedy wartości upadną, ja będę w pobliżu
Z moją nieśmiertelną, pokonującą śmierć
miłością do Ciebie.

Miłość jest jak energia,
Gwałtowna we mnie.

Kochankowie splątują się w całość... bosko.

Miłość jest niebezpieczeństwem, miłość jest przyjemnością
Miłość jest czystym, jedynym skarbem.

Nigdy się jej nie bój...
Obronię Cię.

680 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
  • M44G

    13 May 2015, 21:32

    No przecie to 1/2 plagiatu. Już wczoraj o tym pisałem. Jak tam chcesz, rób co chcesz. DOBRANOC.

  • Prologiana

    13 May 2015, 21:31

    Dokładnie tak :) Jak w Power of Love :)

  • M44G

    13 May 2015, 21:29

    https://www.youtube.com/watch?v=pE0uRmETWKc

    "Będę chronił Cię szponami
    Zatrzymam wampiry z dala od twoich drzwi
    Kiedy wióry posypią się. Będę obok.
    Z moją nieśmiertelnością na przekór śmierci. Moja miłość do Ciebie
    Złe oko ześle problemy
    Jesteś piękna
    Błyskotliwa miłość, kwiaty, perły i ładna dziewczyna

    Ref:
    Siła w miłości- potęga z góry
    Oczyszcza moją duszę
    Promienie spalają pragnienie
    Miłość z językami ognia
    Uzdrawia moją dusze
    Miłość twoim celem

    Ai, ai, ai, ai, ah- czuję pożar
    Jestem tak zakochany w Tobie
    Marzenia są jak anioły, [...]

    Video pE0uRmETWKc