Menu
Gildia Pióra na Patronite

okruch miłości

mamy tylko siebie
tak niewiele
i mnóstwo zarazem
cieszymy się sobą
Twój świat składa się
ze mnie
mój świat z Ciebie
do szczęścia
nie potrzeba aż tyle
zachodu
cieszy Ciebie
i mnie jednocześnie
każdy ułamek sekundy
wspólnej
to jakby okruszek
miłości
inne pary się kłócą
ze sobą rozstają
a Ty ze mną
ja z Tobą trwamy
przyciąga Nas
oboje magnes
niewidzialny
wszystko między
Nami nabiera mocy
czerpię siłę z Ciebie
a Ty ze mnie
uczymy się od Siebie
wzajemnie kochać ❤️❤️❤️

93 740 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
  • ODIUM

    23 March 2023, 10:13

    Uczymy się - to brzmi rozsądnie. 🙂

    • Victoria Angel

      23 March 2023, 10:15

      Mam nadzieję, chodzi mi o to żeby pracować nad sobą wspólnie i nad związkiem. 🙂

      od ODIUM