Menu
Gildia Pióra na Patronite

Adwent

Mama i tata zawsze będą rodzicami.
Co roku więc robią słoiki.
Kiedy jadą do swoich Słoików,
Każdorazowo wiozą im słoiki.
Nawet jak Słoiki robią słoiki,
Rodziców słoikami nie pogardzą.
Coś pomruczą pod nosem.
Kiedy rodzice pojadą rzucą się na słoiki.
Na pewno z radością nieskrywaną
Słoiki dziadków witają wnuki.
Boże Narodzenie Święto Rodziny.
Rodzina - Mężczyzna Tata,
Kobieta Mama i ich dzieci.
Oczekując na Twoje przyjście Panie,
Oczekuje na odpowiedź pytając -
Prawda to czy już nie?

297 751 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!