Menu
Gildia Pióra na Patronite

O mnie *** :(

Mam złamane serce,
mam złamaną duszę.
Gdy Ciebie już nie będzie
To mnie też ubędzie.
Bo jesteś w moim sercu,
Bo jesteś w moim szczęściu.
Ale już za późno by cokolwiek naprawiać,
Bo Ciebie już nie ma a ja umieram.

56 126 wyświetleń
486 tekstów
32 obserwujących
  • 30 December 2010, 13:19

    miłość..

  • nitka212

    10 April 2010, 21:14

    szczescie jest blizej niz ci sie wydaje piekny wiersz ....ogromny +