Menu
Gildia Pióra na Patronite

bo nie wiesz,że umarłeś

mam takie
zmęczone oczy
moje ręce
już zupełnie nie moje
zmęczone takie
a ty nadal
myślisz
że jeszcze mieszkasz
w tych umarłych
tkankach
że krew jeszcze
toczy
wspomnienia
do serca
o tobie…..

a ja
nie wiem

kogo bardziej mi żal…

7394 wyświetlenia
54 teksty
1 obserwujący
  • zugimihau

    18 December 2011, 23:24

    nie męcz, uświadom.:)