Menu
Gildia Pióra na Patronite

ANTYkonfabulacja

Mam odleżyny na sercu
nieużywanym
autoagresywnym
w gorączce
się wijącym.

22 534 wyświetlenia
262 teksty
48 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!