Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Moja tożsamość

Mam na drugie imię ból,
gdy dusza oddziela się od ciała,
nie wierzysz mi,
bo jestem niewidzialny,
czuję twój żal do mnie

Ciało i dusza
nie chcą się zrosnąć,
stąpam po cienkiej linie
między definicjami siebie
zawieszony

Widzę jak piękne jest życie
i że mogę coś zrobić na tym świecie,
jestem, póki walczę

Więc pokochałem swój ból,
czasem wydaje mi się,
że nie umiałby bez niego żyć,
to moja tożsamość

103 446 wyświetleń
1204 teksty
141 obserwujących
  • kati75

    11 April 2021, 13:43

    Nadal twierdzę ,że lepiej wychodzą Ci wiersze😉konkretny przekaz!

    • szpiek

      11 April 2021, 17:38

      Dzięki, miło, że się podoba 🤗