Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie wiem nic

Mam już dość, rozumiesz mnie?!
Nie, to zrozum, bo coś ci teraz powiem.
Jak głupia idiotka na ciebie czekałam,
teraz już wiem, że nic w głowie nie miałam.
Koniec tych smutnych dni,
niesprawiedliwe jest życie, wiem
nic już więcej nie powiesz mi.
Tylko kochany, zapamiętaj coś sobie,
numer mój znasz,
ale nie wiem czy odbiorę po tym wszystkim,
mówiłam, że tak zrobię, kłamałam
Cały czas siebie oszukiwałam.
Mam dość ciebie cwaniaczku,
twoich słów, gestów.
Kreatywny nie jesteś, każdą nazywasz tak samo,
co robisz jak jest źle, krzyczysz: mamo!
Za rękę ją chwytasz, obiecujesz i kłamiesz,
że to uczucie to przeznaczenie - znam to. Amen.

13 894 wyświetlenia
94 teksty
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!