Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dla Ciebie

Mam jedno marzenie, być zawsze przy Tobie
Przy najważniejszej w mym życiu osobie

I choć wiatr zawsze w oczy nam wieje
I choć łez gorzkich deszcz ciągle leje
I choć pioruny wśród nas trzaskają
I choć w przepaści mnie wszyscy wtrącają

Będziemy razem jak niebo z chmurami
Jak zachody słońca z rosłymi górami
I śmierci w oczy spojrzę dla Ciebie
Poświęcę duszę i resztę siebie

Byś tylko uśmiechem wiosny witała
I tak samo każdą łzę wylewała
Dla Ciebie pójdę tam gdzie ulica
Zaczyna się i kończy koło Księżyca

I znajdę gwiazdę co nocą Cie pilnuje
Co świat Twoich marzeń zawsze kreuje

22 087 wyświetleń
187 tekstów
5 obserwujących
  • samotna_

    28 January 2011, 21:06

    ej.. fajne to jest !
    tak trzymaj ;]
    pozdro ;]