Menu
Gildia Pióra na Patronite

23:23

Teksty z obrazami - 23:23 - M44G
23:23 - M44G

Mały chłopiec hen przed laty
Wyglądając co noc przez okno
Przed końcem "dziś" wypatrywał jutra
Każdego dnia, każdej nocy
Poszukiwał, oczekiwał do północy

Chciał dogonić, i też złapać
Chociaż się starał nie poddawał
Chodził spać dziś i dziś się budził
Mały chłopiec hen przed laty
Poszukiwał dnia każdej nocy

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • oszi3

    17 August 2021, 12:41

    Spojrzał w jego oczy o 23:55. <3

    od M44G